OKULUMUZDA SIFIR ATIKI YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GETİRİYORUZ

Sıfır Atık Projesinin alt başlıklarından olan Çevre Müfettişliği uygulamasını okulumuzda başlatıyoruz.

Daha temiz bir dünya ve daha temiz bir gelecek için Sıfır Atık Projesini Okulumuzda yaşam biçimi haline getirmek için yola koyulduk. Bu amaçla öğrencilerimiz arasında 5-14 yaş arasındaki çocuklarımız için geliştirilen Çevre Müfettişi farkındalık projesini Okulumuzda tüm öğrencilerimizle başlatıyoruz. Öğrencilerimize Okul Rehberlik Öğretmenimiz Ayşegül AKTÜRK aracılığı ile Sıfır Atık ve Çevre Müfettişliği hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz yapacakları etkinlik, tasarım ve fikirler ile Çevre Müfettişi olmaya hak kazancaklar. Bu uygulama sene içerisinde tüm öğrencilerimiz arasında sürecek ve yıl sonunda hedefimiz tüm öğrencilerimizi Çevre Müfettişi yapmak.

05-11-202005-11-202005-11-2020

Yayın: 05.11.2020 - Güncelleme: 28.04.2022 15:00 - Görüntülenme: 283