Ock

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Faruk YELKENCİ ve Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Zarife SEÇER , İlçe Kaymakamımız Sayın Nuri MEHMETBEYOĞLU okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle bir araya geldi.Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ock

7. Sınıf Öğrencilerimiz için Dönem Sonu Bilim Gezisi düzenledik. Öğrencilerimiz ile birlikte Hacettep Üniversitesi Biyoçeşitlilik Müzesi ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi  Geçmişten Günümüze Tarih ve Eski Arabalar Müzesini gezdik. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Fen Bilimleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ankarada yapılan okullararası yıldız erkek serbest güreş müsabakasında okulumuz 7.sınıf öğrencisi Mehmet Ali ÖZTEKİN toplamda 4 rakibini yenerek 3. olmuştur.

Öğrencimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Burak SAYAN'ı tebrik ederiz.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimizin "Yerli Malı" etkinliği. Etkinliği düzenleyen Öğretmenimiz Gülşah DEMİRBAŞ'a, öğrencilerimize ve katkı sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlçemiz ortaokulları arasında yapılan kız ve erkek voleybol turnuvasında Kız ve Erkek voleybol Takımımız ilçede 3.olmuştur. Kız ve erkek takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Burak SAYAN'ı tebrik ederiz.

Ara

Kızılcahamam Belediyesi Eğitim Koordinatörü Erkan AKBAŞ tarafından öğrencilerimize tiyatro eğitimi verildi ve küçük bir gösteri düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Filistinde yaşanan zülme dikkat çekmek için "Gazze'ye Destek Panosu" panosu hazırladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrencileri "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Kızılcahamam Millet Bahçesi Çoçuk Kütüphanesini ziyaret etti.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı genel veli toplantısı değerli velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

4-10 Aralık 2023  "Bilgisayar Bilimleri Haftası" kapsamında düzenlenen "Hour of Code" hareketine katılım sağladık. Öğrencilerimiz "Hour Of Code 2023" Etkinlikleri kapsamında Code. Org sitesi aracılığıyla "Yapay Zeka Destekli Kodlama etkinliklerini gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

DİJİTAL ORYANTİRİNG BİLGİ YARIŞMASI

• Konum Bulma
  • Problem Çözme
  • İşbirliği-Takım Çalışması
  • Teknolojiyi Etkin Kullanma Becerisi

7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenleyeceğimiz takımlı dijital oryantiring bilgi yarışması başlıyor.

Ara

Okulumuz 5. ve 8.Sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri ile birlikte 19.Ankara Kitap Fuarı 'na katıldı ve ardından Kentpark AVM' de Masal Tiyatro gösterisi izledi.Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ OKUL ETKİNLİKLERİMİZ.

Özel eğitim Öğretmenlerimiz Emel SARIKAYA ve Ebru ÇELİK'e teşekkür ederiz.

Kas

Rehberlik Servisin  2023-2024 yılı genel hedeflerimizden olan "Hedef Belirleme" başlığı altında sınıf rehberlik çalışmaları yapılmıştır.Etkinlikte öğrencilerimiz gelen 5 ve 10 yıl için ayrı ayrı,hem akademik hem de özel yasantilarina dair hedefler belirlemiştir. Bu çalışma ile hayatı ve kariyerimizi önceden planlamanın,hedef oluşturmanın ve hayal kurmanın önemini farketmeleri amaçlanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85.Yıldönümü nedeniyle okulumuz  öğrencilerinin Atatürk’ü daha yakından tanımaları amacıyla yapmış olduğumuz "Atatürk’ü Seviyorum, Soruları Biliyorum" bilgi yarışmasının finalini Millet Bahçesinde gerçekleştirdik.

Yarışmada 5B sınıfından öğrencilerimiz Yusuf Ali Düzgün, Defne Göl ve Eylül Öksüzali birinci oldu. Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini Kızılcahamam Belediye Başkanı Sayın Süleyman ACAR takdim etti. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize ve  Kızılcahamam Belediye Başkanı Sayın Süleyman ACAR'a teşekkür ederiz.