Haz

Bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Minik öğrencilerimiz mezun oldu.

Anasınıfı öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu yıl sonu gösterisi velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Bu eğlenceli programın hazırlanmasında emeği geçen Anasınıfı öğretmenimiz Gülşah DEMİRBAŞ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Anasınıfıdan mezun ettiğimiz minik öğrencilerimize ilkokul da başarılar dileriz

BU DEFİLE BAŞKA DEFİLE ♻️

Yılsonu gösterisi yapan minik öğrencilerimiz üzerlerine giydikleri atıktan yapılan kıyafetler ile seyirci karşısına çıktı. Öğrencilerimiz Sıfır Atık Projesi konusuna dikkat çekmek için gerçekleştirdikleri defileden bizden tam not aldı.

2021-2022 mezunlarımızı uğurladık.

Okulumuzdan mezun olarak bir üst kademeye geçen öğrencilerimizi mezuniyet töreni ve akabinde piknik etkinliği ile okulumuzdan uğurladık.

Yolunuz açık olsun güzel çocuklar.

Programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf rehber öğretmenlerimiz Sedanur Çakır ve Aynur Asarkaya'ya teşekkür ederiz.

Haz

Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşegül AKTÜRK tarafından verilen 14 haftalık Aile Eğitimini velilerimizin Başarı Belgesi Töreni ile tamamladık.

Nis

Küçük Hanımlar, Küçük Beyler... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk

Mrt

28 Mart - 3 Nisan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla öğrencilerimiz Türkçe Öğretmenlerimiz İsminaz DERVİŞOĞLU ve Fatma DAĞCI ile birlikte İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Mrt

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2.dönem genel veli toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kızılcahamam Toki Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi'nin düzenlenmiş olduğu TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI'nı öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik, yapılan projeleri inceledik.

Mrt

Ortaokullar arasında  düzenlenen masa tenisi  turnuvasında kız takımımız ve erkek takımımız ilçe 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmeniz Burak SAYAN'ı tebrik ederiz.

Mrt

Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında 3.olduk. Voleybol takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2.dönem genel veli toplantısı 26. 03.2022 tarihinde yapılacaktır. Velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

Tarih: 26.03.2022

Yer:    Okul Konferans Salonu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öğrencilerimiz hazırlamış oldukları gösterileri sundu. Programının sonunda öğrencilerimize Şehitlerimiz anısına hoşaf ikram edildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aynur ASARKAYA ve Türkçe Öğretmeni Gönül M. YANIK ile görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatan uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin107.yıldönümünde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm aziz şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinlikleri kapsamında yapılan Ankara Gezisinde öğrencilerimizle birlikte "İyi ki Varsın Eren " filmini izledik.   Gezimiz, Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir'i ziyaret ile devam etti. Ardından  Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un İstiklal Marşımızı yazdığı Taceddin Dergah'ını ziyaret ettik.Ulucanlar Cezaevi Müzesi ve Hamamönü ziyaretinin ardından gezimiz sona erdi.   Gezinin düzenlenmesine otobüs desteklerinden dolayı Kızılcahamam Belediyesi'ne teşekkür ederiz.