Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

1️⃣8️⃣8️⃣1️⃣1️⃣9️⃣3️⃣️

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85.Yıldönümümde okulumuz konferans salonunda yapılan programla saygı sevgi ve rahmetle andık.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Kas

Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polislerimiz öğrencilerimize trafik eğitim verdi. Trafik eğitimi veren polislerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ekim ayı içerisinde Rehberlik Servisi tarafından "Psikolojik Saglamlık" konulu sınıf rehberlik etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimizin yaşam boyu karsilasabilecekleri zorlu yaşam olaylarında,ruhsal dengelerini koruyabilmeleri için yol gösterici bir çalışma yapıldı.

Ekm

Okulumuzda yapılacak ortak sınavlarda uygulanacak  "SINAV SENARYOLARI" aşağıda ders bazında belirtilmiştir.

Ortak sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşegül AKTÜRK tarafından "Çocukla İletişim ve Psikolojik Sağlamlık" konusunda velilerimize konferans salonumuzda eğitim yapılmıştır. Eğitimde Çocukla iletişimin püf noktaları,gelişim evrelerine göre kurulması gereken iletişim şekli,psikolojik sağlamlık nedir? sonradan kazanılabilinir mi? , psikolojik sağlamlığı guclendirmenin yolları nelerdir?  alt başlıklara değinildi. Konferans sonunda Psikolojik Sağlamlık konulu veli broşürü dağıtıldı. Eğitimi veren öğretmenimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Tarım ve Orman Bakanlığı, 9.Bölge Müdürlüğü, Ankara Şube Müdürlüğünce "Okullarda Doğa ve Çeşitliliğin Korunması, Endemik Türler, Tür Koruma Eylem Planları, Biyokaçakçılık, Biyomimikri, Karasal İstilacı Türler" konularında okulumuz öğrencilerine eğitim verildi.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesini ziyaret etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

7-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen "TÜRKİYE YÜZYILI" temalı“AB KOD HAFTASI“ etkinliklerine  görsel/blok tabanlı kodlama uygulamaları ile katılım sağladık.

Ekm

8.Sınıf Öğrencilerimiz  "Mesleki Tanıtım" kapsamında:

Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi

Keçiören Sosyal Bilimler Lisesi

Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ankara Fen Lisesi

Vecihi Hürkuş Anadolu Lise'lerini ziyaret etti.

Ekm

Kızılcahamam İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Mevlid-i Nebi Şiir yarışmasında öğrencimiz Ravza Nur BALCI ilçe genelinde 2.olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

Ekm

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

Bu amaçla 07-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan kodlama haftasında Bakanlığımızın belirlemiş olduğu "TÜRKİYE YÜZYILI" Ana teması ile okul olarak katılım sağlıyoruz.

Eyl

Değerli Velilerimizin Dikkatine.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle görüşmek isteyen velilerimizin aşağıdaki tablodaki zaman çizelgesine göre okulumuza gelmesini rica ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Haftalık Ders Programlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuzda düzenlediğmiz sınıflar arası futbol turnuvası sona erdi. Şampiyon olan 8/B sınıfını ve turnuvayı ikincilikle tamamlayan 7/B sınıfını tebrik ederiz.

Haz

MTA Genel Müdürlüğü  tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik doğal kaynaklar, doğal afetler ve madenler konularında eğitim verildi. Eğitimi veren MTA yetkililerine teşekkür ederiz.