Ekm

Genç Kızılay Kızılcahamam ekibi Anasınıfını öğrencilerimizi ziyaret etti. Öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunduktan sonra onlara  yüz boyama etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik için Genç Kızılay Kızılcahamam Ekibine teşekkür ederiz.

Ekm

Ana Sınıfı öğrencilerimiz sonbaharın gelmesiyle birlikte kışa hazırlık adına turşu kurma etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliği yapan ana sınıfı öğretmenimiz gülşah DEMİRBAŞ'a teşekkür ederiz.

Ekm

8.Sınıf Öğrencilerimiz sınıf ve Okul Rehber Öğretmenimiz eşliğinde mesleki ve teknik eğitim liselerini ziyaret ederek okullar ve bölümler hakkında bilgi aldı. Öğrencilerimizi misafir eden TUSAŞ Şehit Hakan Gülşen MTAL ve İbn-i Sina MTAL idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

8-23 Ekim AB Kod Haftası kodlama etkinlikleri kapsamında okulumuz tarafından düzenlenen "https://codeweek.eu/" sitesi üzerinden tanımlanan ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bakanlığımız tarafından belirlenen "Matematik Seferberliği" ana temasına uygun olarak öğrencilerimiz Bilişim Sınıfımızda Blok Tabanlı programlama aracı Scratch kullanarak hesaplama işlemleri gerçekleştirdi.

Ekm

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

Bu amaçla 08-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan kodlama haftasında Bakanlığımızın belirlemiş olduğu "Matematik Seferberliği" Ana teması ile okul olarak 3 etkinlikle katılım sağlıyoruz.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ayşe UYAR ve İngilizce Öğretmeni Köksal UYAR tarafından  öğrencilerimizle birlikte okul konferans salonunda program düzenlendi. Öğrenci ve öğretmenlerimizin katıldığı programda  Kuranı Kerim tilaveti yapıldı. Günün anlam ve önemini içeren konuşma yapıldı ve  ilahiler söylendi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

5. Sınıfa geçen öğrencileri için değerli velilerimizi okulumuza davet ederiz.

Fiziki olarak eksiksiz, öğretmen kadrosu tam ortalama 15 kişilik sınıflarda kaliteli bir eğitim için tüm velilerimizi okulumuza bekleriz.

Haz

Bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Minik öğrencilerimiz mezun oldu.

Anasınıfı öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu yıl sonu gösterisi velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Bu eğlenceli programın hazırlanmasında emeği geçen Anasınıfı öğretmenimiz Gülşah DEMİRBAŞ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Anasınıfıdan mezun ettiğimiz minik öğrencilerimize ilkokul da başarılar dileriz

BU DEFİLE BAŞKA DEFİLE ♻️

Yılsonu gösterisi yapan minik öğrencilerimiz üzerlerine giydikleri atıktan yapılan kıyafetler ile seyirci karşısına çıktı. Öğrencilerimiz Sıfır Atık Projesi konusuna dikkat çekmek için gerçekleştirdikleri defileden bizden tam not aldı.

2021-2022 mezunlarımızı uğurladık.

Okulumuzdan mezun olarak bir üst kademeye geçen öğrencilerimizi mezuniyet töreni ve akabinde piknik etkinliği ile okulumuzdan uğurladık.

Yolunuz açık olsun güzel çocuklar.

Programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf rehber öğretmenlerimiz Sedanur Çakır ve Aynur Asarkaya'ya teşekkür ederiz.

Haz

Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşegül AKTÜRK tarafından verilen 14 haftalık Aile Eğitimini velilerimizin Başarı Belgesi Töreni ile tamamladık.

Nis

Küçük Hanımlar, Küçük Beyler... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk

Mrt

28 Mart - 3 Nisan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla öğrencilerimiz Türkçe Öğretmenlerimiz İsminaz DERVİŞOĞLU ve Fatma DAĞCI ile birlikte İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Mrt

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2.dönem genel veli toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.