ANKARA / KIZILCAHAMAM - Perihan Erdoğan Ortaokulu

Ara

Her sene olduğu gibi bu sene de, bir gün değil her gün engellilerin yanındayız diyerek Okul müdürümüz Yaşar Sarı, öğretmenlerimizden Gönül Menteş Yanık ve Ayşegül Aktürk ve öğrencilerimizle birlikte yetersizlikten etkinleşmiş vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu göstermek için derneğe ziyarette bulunduk. Öğrencilerimizin farkındalık kazandığı bu anlamlı ziyareti organize eden Türkçe Öğretmenimiz Gönül Menteş Yanık'a teşekkür ederiz.

Kas

5, 6 ,7.ve 8. sınıf öğrencilerimize, bilgilerini ölçmek , eksiklerini görmek ve sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olmak amacıyla deneme sınavı gerçekleştirdik.

Kas

"Ben Öğretmen Olsam" konulu hikaye yazma yarışmasında öğrencilerimiz Hasret YURT İlçede 1. ve Süleyman TEKİN 3. olmuştur. Öğrencilerimize hediyelerini Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ACAR vermiştir.

Öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan Türkçe Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle tüm öğretmenlerimiz adına Antalya'da zarar gören ormanlarımızın yeniden yeşermesi için okul idarecilerimiz, tüm öğretmenlerimiz adına ayrı ayrı fidan bağışında bulunmuşlardır. Hem fidan bağışı hem de öğretmenler günü hediyesi için okul idarecilerimize teşekkür ederek tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma haftası münasebetiyle ilçemiz ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen  "Mektup Yazma" yarışmasında öğrencimiz TuğçeNur AKTAŞ İlçe birincisi olmuştur. öğrencimize birincilik ödülü İlçe Kaymakamımız Sayın Can AKSOY tarafından verilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Milli Mücadelenin lideri, Ülkemizin kurucusu Gazi Musta Kemal ATATÜRK'ü vefatının 83. yılında okulumuzda düzenlediğimiz programla andık. Programın hazırlanmasında emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Burak SAYAN, Rehber öğretmenimiz Ayşegül AKTÜRK'e ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Atamızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

7.ve 8. sınıf öğrencilerimizi, bilgilerini ölçmek , eksiklerini görmek ve sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olmak amacıyla deneme sınavı gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Okul Aile Birliği yönetim kurulumuzun katkılarıyla, Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşegül ÖZTÜRK tarafından velilerimize okul konferans salonumuzda ''Doğru Anne Baba tutumları-Çocuk İhmali ve İstismarı'' konulu eğitim verildi.Eğitimi veren rehber öğretmenimize ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

1-7 Ekim Deprem Haftası kapsamında  tüm öğrencilerimize deprem öncesinde, anında ve deprem sonrasında yapması gerekenlerle ilgili video içerikler izletildi.Daha sonra okulumuzda deprem tatbikatı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.

Ekm

Genç Kızılay Kızılcahamam ekibi okulumuzu ziyaret etti.Öğrencilerimize kırtasiye seti dağıttı.Ziyaretleri için Genç Kızılay Kızılcahamam ekibine teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimizin derslere daha zinde başlaması, uykularının açılması amacıyla haftanın belirli günlerinde yapmayı planladığımız 'Spor Etkinlikleri' Beden Eğitimi Öğretmenimiz Burak SAYAN ve müzik eşliğinde gerçekleşti.Öğrencilerimizin oldukça ilgisini çeken etkinlik için Beden Eğitimi öğretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşegüğl AKTÜRK  tarafından okulumuza yeni gelen 5.sınıf öğrencilerimize okula uyum ve okul kuralları hakkında eğitim verildi.Rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 12.09.2021 tarhinide düzenlenen Çevre Müfettişi Etkinliğine okulumuzdan Çevre Müfettişleri ve gönüllü öğrencilerimiz katıldı.Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi.